VÅRA KATTER ❤️

SE* Almeborgs Lotta

Född: 2022-03-20
Kön: Hona

Färg: RAG b 21, chokladtabby colorpoint.

Stamtavla

Hälsa: veterinärbesiktning u.a

Personlighet: En väldigt skötsam, tillgiven spinnmaskin som faktiskt är en knäkatt! Trots sin lilla figur är hon en glupsk liten dammsugare som, när tillfälle ges, äter ALLT som hamnar på golvet. Även de andra katternas mjukmat om de inte äter tillräckligt fort. Hon är otroligt lugn kring allt stök och busiga barn vilket tyder på ett helt fantastiskt temperament!

Tack till Karolina Almeborg i Kalmar för förtroendet av denna tös!

S*Mizitas CoCo

Född: 2019-07-21
Kön: Hona

Färg: RAG n04, brunmaskad-mitted

Stamtavla

Hälsa: PG-bärare. Hjärta och njurar scannade u.a. 2019

Personlighet: Familjens diva. Hon är mer än gärna med och engagerar sig i de dagliga rutinerna och sysslorna vi har i hemmet, men gosar och kelar bara på egna villkor! Hon är väldigt tydlig med oss människor vart hennes gräns går. Denna fröken har integritet med stort I och föredrar att vara en självständig och vördnadsfull sällskapsdam. Hon är däremot en underbart god och tålamodig mor som sätter tydliga gränser, samtidigt som hon kan leka och busa och bli riktigt barnslig själv, när inte vi människor tittar på. En frisk och sund mamma med ovillkorlig kärlek!

Tack Victoria i Tibro för förtroendet ❤️

SE* CocoCream Ares

Född: 2020-09-12

Kön: Hane - kastrat

Färg: RAG n03, brunmaskad bicolor

Hälsa: Hjärta och njurar scannade u.a 2020.

Personlighet: Ares har ett stort hjärta som kompenserar för hans något mindre hjärna. Han älskar att tugga i sig vad som helst och kan verka lite klumpig, speciellt när han ska hoppa från punkt A till punkt B. Däremot är han världens snällaste och goaste vilket gör honom lätt att hantera. Han gillar att leka och busa och tycker om att stå i centrum och få uppmärksamhet.